Ivanović i naredne sezone na klupi Baskonije

Nagrada za osvojenu titulu

Ivanović i naredne sezone na klupi Baskonije

Bivši selektor košarkaške reprezentacije BiH Duško Ivanović dobio je novi ugovor u Baskoniji.

Pod Ivanovićevim vodstvom Baskonia je u minuloj sezoni nakon deset godina osvojila naslov prvaka Španije, a za ovaj sjajan rezultat Crnogorac je u međuvremenu dobio nagradu.

Na zvaničnoj stranici kluba objavljeno je kako je iskusni ivanović dogovorio nastavak saradnje za još jednu sezonu, a postoji opcija i da se nastavi poslije toga.

"Duško je promijenio put našeg tima, razumio je naš DNK i filozofiju. Ostaće sa nama", rekao je predsjednik Baskonije José Antonio Querejeta.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Ivanović je Baskoniju preuzeo krajem 2019. godine, treći put u svojoj karijeri, a još je vodio Bešiktaš, Khimki, Panathinaikos, Limoges, Barcelonu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi