Bremer novi igrač Fenerbahce Ulkera

Naš nekadašnji reprezentativac u Turskoj

Bremer novi igrač Fenerbahce Ulkera

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, JR Bremer potpisao je ugovor sa ekipom Fenerbahce Ulkera.

Turski gigant će nastupati u ovosezonskom izdanju Eurolige, a redove su odlučili pojačati ovim iskusnim igračem koji je u karijeri između ostalog nastupao i za sarajevsku Bosnu, Nizhny Novgorod te Milano sa kojim je prošle sezone stigao do finala košarkaške Serie A. 

 

U tom finalu je poražen od Siene koju je tada sa klupe vodio Simone Pianigiani, njegov budući trener u istanbulskoj ekipi.

 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Bremer je tokom protekle sezone u Euroligi imao solidan učinak od 10.7 poena i 2.3 asistencije po utakmici, što mu je bila najbolja preporuka za prelazak u Tursku.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.