Brojni košarkaši asovi na oproštaju Nachbara i Bećirovića

Brojni košarkaši asovi na oproštaju Nachbara i Bećirovića

E. Škorić

Slovenački košarkaški asovi Boštjan Nachbar i Sani Bećirović odigraće zajedničku oproštajnu utakmicu.

"Košarka simfonije" odigrat će se 30. avgusta u Stožicama u Ljubljani, a okupit će mnoge trenerske i igračke legende s kojima su njih dvojica sađivali.

Ekipa Sanija Bećirovića nastupiće u sledećem sastavu:

Fragiskos Alvertis, Pero Antić, Dalibor Bagarić, Marko Belineli, Vladimir Boisa, Primož Brezec, Primož Brolih, Luiđi Datome, Rodrigo de la Fuente, Dimitris Dijamantidis, Jurica Golemac, Jasmin Hukić, Vlado Ilievski, Šarunas Jasikevičijus, Slavko Kotnik, Saša Pavlović, Miroslav Raduljica i Matjaž Smodiš.

Sa trenerske klupe komandovaće: Memi Bećirović, Saša Đorđević, Dimitris Itudis, Tone Krump i Željko Obradović.

Za ekipu Boštjana Nahbara igraće Boris Gorenc, Goran Jagodnik, Nenad Krstić, Jaka Lakovič, Erazem Lorbek, Marko Milić, Raša Nesterović, Smiljan Pavić, Uroš Slokar, Zoran Planinić, Beno i Samo Udrih, Nikola Vujčić i Jirži Velš.

Zoran Martić, Grega Nahbar, Aleš Pipan i Zmago Sagadin obavljaće ulogu trenera u Nahbarovom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti