11

Komentari (11)

volfrapsodija
Dženanu želim sve najbolje u nastavku karijere, a vama iz sportsport.ba želim da što prije propadnete otkako sam vidio da reklamirate Srbiju tj. Jelen pivo...
stopkrkanima
Pa druze na BHT-u ti pokazuju tu reklamu nemoj ni njih gledati vise
volfrapsodija
Šta tebe briga šta ću ja gledati, čitaj sa razumijevanjem. Želim i njima da propadnu.
Chupy
I nemoj igrati, trebas ostati tu. Upoznaj ljude, upoznaj okruzenje. Odmaraj, treniraj, uklopi se u taj nacin igre, zivota itd To je tvoj zivot, buducnost, i treba da se posvetis. Ima ko igrati ovdje ako hoce igrati. A ti dok si bio ovdje uvijek si igrao, odazvao se.
Gvardiola
Neće valjda sad ispast pi... da ne dodje na okupljanje zbog nekoliko miliona dolara
Dzenan Avdic
Jesil realaan majstore?
stopkrkanima
Mislim da je bio sarkazam majstore...
Lud
Ovo je smjesno ... FIBA dozvoljava da joj NBA diriguje ko moze a ko nemoze igrati .... smjesno
Benjamingst
Ma NBA samo gleda svoj interes, nacionalni tim a za druge njih zaboli
Kettenhund
NBA placa, you pay-you play, tako to ide. Neces uloziti milione u nekoga, i onda ga pustati tako da skace po nekoj Gruziji, Rumuniji, Tajlandu... Posao kao i svaki drugi. Igrac je roba. I to onoga, ko je platio za nju.
Lud
A sta je sa fubalom brate ?! Sa rukometom itd. Ajd tamo da neki klub zabrani igracu da igra za repku ! Znaci smješno !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti