Bryant: I dalje mislim da možemo proći

I pored 3:0 vodstva Dallasa u seriji

Bryant: I dalje mislim da možemo proći

Edmir Škorić

Zvijezda Los Angeles Lakersa Kobe Bryant istakao je optimizam i nakon trećeg poraza od Dallasa u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige.

Mavericksi su u Dallasu sa 98:92 savladali Lakerse i tako došli do vodstva 3:0 u seriji. Taj zaostatak još nikada nije dostignut u povijesti najjače košarkaške lige na svijetu.

"Možda jesam lud kada to govorim, ali i dalje mislim da možemo pobijediti seriju. Treba najprije slaviti u nedjelju, a onda se vratiti kući i vidjeti mogu li oni pobijediti u Los Angelesu", kazao je Bryant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.