Bryant: Osvojićemo titulu

Kobe smatra

Bryant: Osvojićemo titulu

Midhat Šljivak

Velika zvijezda NBA lige, košarkaš Los Angeles Lakersa Kobe Bryant smatra kako će njegov tim osvojiti titulu prvaka NBA lige.

Iako Lakersi igraju jednu od lošijih sezona u posljednjem desetljeću Bryant smatra kako njegov tim ima dobre šanse za novu titulu.


"Igramo dobro u posljednje vrijeme i ako tako nastavimo imamo velike šanse da dođemo dod titule. Naša glavna snaga je prilagodljivost. Imamo dobru klupu, a Ramon Sessions se odličnu uklopio u našu igrU", rekao je Bryant.

Iako će u play-off Zapadne konferencije ući kao trećeplasirana ekipa Kobeu nije važno ko će im biti protivnik.

"Sve ekipe su kvalitetne. Zapadna konferencija je veoma izjednačena i ne postoji lak protivnik", dodao je Bryant.

Lakersi su posljednju titulu šampiona osvojili 2010. godine kada su u velikom NBA finalu savladali Orlando sa 4:1 u pobjedama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.