Bryant pod znakom pitanja za početak nove sezone

Želi se vratiti na parket što je moguće ranije

Bryant pod znakom pitanja za početak nove sezone

Najtežu povredu u karijeri Kobe Bryant doživio je pred kraj regularnog dijela prošle sezone. Stradala je ahilova tetiva. 

Magnetna rezonanca pokazala je potpunu rupturu ahilove tetive Kobea Bryanta te je on operisan, a prvi prognoze govorile su o pauzi od šest do devet mjeseci. 

Mnogi su mu tada predvidili kraj karijere, nakon povrede koja je sa NBA parketa udaljila Charlesa Barkleya, Shaqa O'Neala i još mnogo velikana loptanja pod obručima. Ipak Kobe nije želio da se preda. 

"Ja, da se penzinišem. Uskoro, ali ne još. Vino(Kobeov nadimak), ima još posla da odradi," bio je odgovor Crne mambe. 

Početkom juna rečeno je da će se do početka sezone Bryant vjerovatno oporaviti, ali čini se da na parket ipak neće na samom startu nove sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.