Bryant u sukobu sa čelnicima Lakersa

Jezeraši bilježe loše rezultate ove sezone

Bryant u sukobu sa čelnicima Lakersa

Najbolji košarkaš LA Lakersa, Kobe Bryant, kritikovao je rukovodstvo Lakersa, zbog kako kaže nezdrave atmosfere u ekipi, koja se stvara konstantnim pričama o promjenama.

Lakersi igraju vrlo lošu sezonu i nalaze se tek na šestom mjestu Zapadne konferencije, a nakon sinoćnjeg poraza od Phoenixa, Kobe se obrušio na čelnike tima iz Los Angelesa koji često spominju promjene u igračkom kadru:

"Ovako dalje ne može. Prestanite spominjati promjene, jer u takvim okolnostima ne možemo igrati kako znamo. Kako čovjek može igrati, ako ne zna svoj status u klubu. Pogledajte Gasola, stalno se špekuliše o njegovom odlasku, a to nikome ne koristi. Apelujem da prestanemo nagađati takve stvari ili neka se nešto konkretno desi." rekao je Bryant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.