Bryantov oproštaj: Ko je nabavio kartu, nabavio je!

Dvorana rasprodana, spremni i suveniri

Bryantov oproštaj: Ko je nabavio kartu, nabavio je!

Legendarni košarkaš Kobe Bryant će u srijedu odigrati svoju posljednju utakmicu u profesionalnoj karijeri.

Kobe će se oprostiti u susretu Los Angeles Lakersa i Utah Jazza koji se održava u Staples Centeru, a za taj meč su već rasprodane sve ulaznice.

Zanimljivo je da su u ponedjeljak prosječne cijene karata za ovaj meč bile 2,110 dolara, što je 500% više u odnosu na ostale utakmice koje su ove sezone Lakersi igrali u Staples Centeru.

Najjftinija ulaznica za utakmicu u kojoj će se Bryant oprostiti od košarke iznosila je 888 dolara, a najskuplja nevjerovatnih 25,700 dolara!

Povodom Kobejevog oproštaja, Lakersi su pripremili i brojne suvenire koje će prodavati. Neki od najskupljih će svakako biti specijalni kačket koji na sebi ima 18-karatno zlato (38,000 dolara) i posebna jakna od 6,000 dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi