Svi su ostali u šoku kada su vidjeli kako izgleda mlađi sin LeBrona Jamesa
Foto - Screenshot

Bryce je čudo u najavi

Svi su ostali u šoku kada su vidjeli kako izgleda mlađi sin LeBrona Jamesa

M. Šljivak

LeBron James je već gotovo dvije decenije najveća košarkaša zvijezda svijeta.

Čuveni 'Kralj' jedan je od najboljih košarkaša koji su se ikada pojavili i dugo će se u budućnosti pričati o onom što je LBJ radio na parketima NBA lige.

LeBron bi po svemu sudeći u NBA ligi mogao dobiti čak dvojicu nasljednika. Stariji sin Bronny (17) već je dobro poznat košarkaškoj javnosti i on će za dvije godine imati mogućnost da se prijavi za draft.

Iako mu se ne daju velike šanse za izbor, vrlo je moguće da će Bronny zaigrati skupa s ocem u nekoj od ekipa. To je cilj i samog LeBrona koji je to u nekoliko navrata isticao.

Međutim, njegov mlađi sin Bryce (15) proteklih dana je privukao mnogo više pažnje od Bronnyja.

Oglasi

Razlog što je tako je činjenica da se ovaj dječak poprilično razvio u posljednjih nekoliko godina i vrlo je vjerovatno da će veoma brzo visinom nadmašiti i LeBrona (203cm).

Bryce naravno već uveliko zakucava. Nevjerovatno podsjeća na LeBrona iz mlađih dana i vidjet ćemo hoće li Bryce ići očevim koracima ili će se odlučiti za neku drugu karijeru.

Talenta ima, fizičke predispozicije također i sada je sve na njemu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi