LeBron James: Luka Dončić je moj omiljeni igrač

Nema nikakvu dilemu

LeBron James: Luka Dončić je moj omiljeni igrač

E. Škorić

Jedan od najboljih košarkaša svijeta LeBron James priznao je da mu je Luka Dončić omiljeni igrač.

LeBron nikada nije krio svoje simpatije prema zvijezdi Dallas Mavericksa, a Luka ga je posebno oduševio nedavno u mečevima protiv Phoenix Sunsa u doigravanju.

Na pitanje fanova ko mui je omiljen igrač, on je odgovorio: "Luka. On je definitivno moj omiljeni igrač".

Ranije ove godine, Jamesa su pitali o igračima s kojima bi najviše želio igrati.

Dončić i bek Golden State Warriorsa Steph Curry bili su igrači koje je James naveo kao one sk ojima bi najvipe volio da igra.

I dok je James s LA Lakersima ostao bez doigravanja, Luka s Mavsima igra u samoj završnici. U finalu Zapadne konferencije igrat će protiv Golden State Warriorsa, a u slučaju plasmana u veliko finale, čeka ih ili Miami ili Boston, finalisti Istočne konferencije.

Top Komentari

C.Banks
Znas i ti sta valja. I meni su omiljeni isti, K.Tompson i ti moj Lebrone
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti