Butler mora da izabere: Bogatstvo od Phile ili manje novca i izazov kod LeBrona Jamesa

Imat će nekoliko ponuda na stolu

Butler mora da izabere: Bogatstvo od Phile ili manje novca i izazov kod LeBrona Jamesa

Edmir Škorić

Philadelphia 76ersi sprema se da ponudi novi ugovor Jimmyju Butleru.

Na ljeto će mnoga velika imena biti "u izlogu" i 30 klubova spremno je da se bori za njihove potpise, a među njima je i Butler.

Mada, Philadelphia će uraditi sve da ga zadrži i u narednoj sezoni te sprema bogati i maksimalni ugovor za ovog sjajnog beka.

Prema pisanju američkih medija, Butlera čeka četverogodišnji ugovor i basnoslovne cifre, otprilike oko 190 miliona dolara, dok su mu drugi timovi spremni dati također velike ugovore.

Navodno je LeBron James odlučan da ga nagovori da mu se pridruži u Los Angeles Lakersima, pa će Butler sam na kraju donijeti odluku.

Ove sezone je bivši igrač Chicago Bullsa i Minnesote Timberwolvesa u prosjeku po meču ubacivao 18 poena uz pet skokova i četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi