Bynum: Nestalo je međusobnog povjerenja

Bynum: Nestalo je međusobnog povjerenja

LA Lakersi nakon dvije utakmice polufinala u Staples Centru gube 2-0 u seriji od Dallas Maverricksa, i pred njima je zaista težak zadatak, jer naredne dvije utakmice igraju u Texasu.

Aktuelni prvaci se nalaze u velikim problemima, što priznaje i centar momčadi iz grada anđela Andrew Bynum, koji kaže kako je teško igrati kada igrači nemaju povjerenje jedan u drugoga.

"Očigledno je da ne vjerujemo jedni drugima, posebno u odbrani. Ako ne sjednemo odmah i porazgovaramo o svemu izgubućemo ovu seriju sigurno", nimalo ne zvuči optimistično mladi centar Lakersa koji i ove sezone ima mnogo problema sa povredama.

"Svako ko je gledao ove utakmice zna o čemu pričam. Igrač neće da pomogne zato što mu ovaj drugi nije pomagao u predhodnoj situaciji i tako ukrug", rekao je Andrew Bynum koji je u drugoj utakmici protiv Dallasa upisao 18 poena i 13 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.