Košarkaš Bosne

Čamdžić: Velika je čast nositi dres Bosne

Košarkaš Bosne Eldin Čamdžić zadovoljan je igrama svog tima u polusezoni Lige 12.

Čamdžić smatra da su povrede bile uzrok nešto lošijeg nastavka sezone, ali da igrama mlade ekipe se može biti zadovoljno.

"Mislim da smo sasvim korektno odradili prvi dio prvog dijela sezona, odnosno prvih pet-šest utakmica, nakon čega je došlo do pada, prvenstveno zbog nekih povreda. Uglavnom, možemo biti zadovoljni, jer ove godine je najmlađa ekipa u povijesti KK Bosna", kaže Čamdžič.

Istakao je i kako mu je velika čast biti dio KK Bosna,

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ja sam u klubu od kako znam za sebe i velika mi je čast nositi dres Bosne. Ovdje namjeravam završiti karijeru, jer Bosnu smatram svojim klubom", rekao je Čamdžić, koji vjeruje da Studenti mogu proći među najbolje četiri ekipe u BiH.

"Ako nas budu izbjegle povrede možemo napraviti dobar rezultat. Cilj nam je plasman među dvije najbolje ekipe i plasman u tu Ligu 4.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.