Carlos Boozer u Bullsima

Utah ostala bez vrijednog igrača

Carlos Boozer u Bullsima

Iako se dugo vremena govorilo kako će LeBron James biti prva velika zvijezda koja će stići u Chicago, to se ipak nije dogodilo. Prvo veliko pojačanje Bullsa za narednu sezonu je Carlos Boozer.

Dosadašnji krilni centar Utah Jazza potpisao je šestogodišnji ugovor vrijedan 80 miliona dolara sa klubom iz „grada vjetrova“. Sada Chicago s Boozerom ima momčad od koje se očekuje da napravi daleko veći uspjeh nego prethodnih sezona.

Dres Chicaga naredne sezone nosiće svi važniji igrači iz prošle sezone. Ostaju Derrick Rose, Joakim Noah, Luol Deng, Taj Gibson, James Johnson...Boozer će donijeti jedan novi kvalitet Bullsima koji sada postaju kandidati za najviša mjesta na Istoku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije