Carmelo o sjedenju na klupi: Nadam se da ću se navići

Nova zvijezda Houstona

Carmelo o sjedenju na klupi: Nadam se da ću se navići

Legendarni NBA košarkaš Carmelo Anthony počeo je jučer prvi meč u NBA ligi s klupe. 

Anthony je ovog ljeta odlučio da pojača Houston Rocketse u opokušaju da se konačno domogne prve NBA titule, a na početku sezone se suočio sa vrlo čudnom situacijom - sjedenjem na klupi.

On je poručio da je ovo jedan težak zadatak za njega, ali je također izrazio nadu da će se navići.

"Psihički je zahtjevnije kada mečeve počinjete sa klupe. Potrebno je pripremiti se na sasvim drugi način. Osim toga, težak je to zadatak. Vidjet ćemo kako ću prihvatiti ovaj izazov i odgovoriti na njega. Nadam se da ću se uskoro navići", rekao je Carmelo.

Carmelo u prvom meču nove sezone baš i nije opravdao epitet pojačanja obzirom da je ubacio tek 10 poena uz šut iz igre tri od 10.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi