Cavse pojačao i Parker
Pojačava bekovsku liniju Cavsa: Anthony Parker

Sklapaju šampionsku ekipu

Cavse pojačao i Parker

Nakon dolaska Shaquillea O'Neala, Cleveland Cavaliersi su dobili još jedno vrijedno pojačanje koje im naredne sezone garantuje borbu za NBA prsten.

Riječ je o sjajnom šuteru Anthonyju Parkeru (34) koji će od iduće sezone nositi dres Cavsa. U prošloj je bio član Toronto Raptorsa, a imao je prosjek od 10.7 koševa po meču.

«Parker je sjajan šuter, a puno će nam pomoći i u odbrambenom dijelu», istakao je generalni menadžer Clevelanda Danny Ferry.

Parker dobro je poznat evropskoj košarkaškoj publici, budući da je najbolju sezonu imao u Maccabiju iz Tel-Aviva. Tek nakon izraelske epizode napravio je NBA karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.