Cedevita brani naslov

Memorijalni košarkaški turnir na Pecari

Cedevita brani naslov

Sutra je na rasporedu Memorijalni košarkaški turnir na Pecari u spomen na Stanka Jelčića i Vinka Soptu na kojem će nastupiti domaćin Široki i hrvatski klubovi Cibona, Cedevita i Jolly.

Turnir će otvoriti Cibona i Cedevita u 17:00 sati, dok će u 19:00 sati igrati Široki TT Kabeli i Jolly Šibenik. Utakmica za treće mjesto je na rasporedu u nedjelju, 4.rujna, u 17:00 sati, a finale istog dana u 19:00.

Povodom ovog turnira danas je u prostorijama košarkaškog kluba s Pecare održana i konferencija za novinare.

„Ostali smo bez nekoliko igrača koji su bili nositelji u prošloj sezoni. NLB liga je u ovo narednoj sezoni nikad jača, mislim da možemo uspjeti ali trebat će puno snalažljivosti, strpljenja i vremena da se ekipa posloži jer imamo praktički samo jednog iskusnog igrača.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić.

„Međutim, vjerujem u ove mlade momke i mislim da su napredovali jako dobro i da će uspjeti opravdati povjerenje i ispuniti ciljeve i ambicije kluba.“, rekao je Velić i osvrnuo se na predstojeći turnir: „Rezultat nije bitan već da se momci uigraju i upoznaju jedan drugog.“

Nove akvizicije na Pecari za sljedeću sezonu su Jakov Vladović i Dino Butorac, a kako ističu, na Pecari su odlično primljeni i nadaju se da će opravdati povjerenje.

„Svi su me dobro prihvatili, neke znam od prije i nema problema nikakvih. Što se tiče ekipe, pripreme ko pripreme, sada lagano prelazimo na košarkaške elemente i svi jedva čekamo ove utakmice koje su pred nama.“, rekao je novi razigravač i najiskusniji igrač Velićeve ekipe.

„Većinu igrača znam od prije. Pred nama je puno utakmica i dosta vremena da se dobro pripremimo. Sretan sam što sam ovdje i nadam se da ću dostojno zamijeniti Štembergera i da ćemo svi skupa uspješno ostvariti ciljeve kluba.“, rekao je Dino Butorac.

Raspored turnira:

Subota, 3.rujna 2011. godine
17:00  |  KK Cibona – KK Cedevita
19:00  |  HKK Široki TT Kabeli – KK Jolly Šibenik

Nedjelja, 4.rujna 2011.godine
17:00  |  Utakmica za 3.mjesto
19:00  |  Utakmica za 1.mjesto

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.