Cedevita pravi tim snova

Cedevita pravi tim snova

Iako su mnogi negodovali kad su čelni ljudi NLB lige dali pozivnicu Cedeviti za nastup u regionalnoj ligi, na kraju bi se moglo pokazati da su imali potpuno pravo. Agilna uprava zagrebačkog kluba danas je potpisala ugovore s dvojicom hrvatskih reprezentativaca Damjanom Rudežom i Andrijom Žižićem.

Istina, Rudež još nije potpisao ugovor, ali je dogovorio sve uvjete s upravom Cedevite, dok je Andrija Žižić već sada igrač najmlađeg hrvatskog NLB ligaša. 

Andrija Žižić je nakon odlaska iz Splita igrao za Cibonu, Barcelonu, Olympiakos, Pnathinaikos, Galatasaray i Zaragozu, a njegov dolazak predstavlja najveće pojačanje za tim koji ima velike ambicije u narednoj sezoni. 

Damjan Rudež je također igrač koji je iz Splita otišao u svijet. Doduše on nije imao karijeru poput Žižićeve, jer je nosio dres samo Olimpije, ali je u posljednje vrijeme bio u boljoj formi od Žižića. 

Sportski direktor Cedevite Matej Mamić je već ovog ljeta u klub doveo novog trenera Slobodana Subotića, njegovog prezimenjaka Srđana na mjesto playa, Amerikanc Thomasa Mobleya, Kanađanina Jermaina Andersona, te dvojicu naših reprezentativaca Ivana Opačka i Barišu Krasića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.