Čeka nas luda NBA sezona: Rocketsi će imati strašan tim

Hardenu dolazi Melo?

Čeka nas luda NBA sezona: Rocketsi će imati strašan tim

E. Škorić

U Houstonu se nadaju dolasku Carmela Anthonyja, koji bi uskoro mogao postati slobodan igrač.

Anthony je prije nekoliko dana trejdovan za Denisa Schrodera iz Oklahome u Atlantu, ali poslije trejda je najavljeno da će napustiti Hawkse, no još nije izvjesno da li će otići kao slobodan igrač ili slijedi novi trejd.

Njega u svojim redovima žele u Houstonu i Miamiju, a ako postane slobodan agent onda će i jedni i drugi učiniti sve da ga angažuju.

Generalni menadžer Houstonove franšize Daryl Morey je odgovarao na pitanja navijača na Instagram storyju, te je kazao da je Melo u kombinacijama za Rocketse.

Njegovom dolasku nada se i glavna zvijezda Raketa James Harden, koji je kazao da bi bilo odlično u timu imati Mela koji je sasvim sigurno gladan pobjeda nakon epizode u Oklahomi.

Zanimljivo da je prošle sezone bivši košarkaš New York Knicksa ubacio čak 169 trojki, što mu je osobni rekord karijere. A Rocketsi su ipak tim koji živi od šuta za tri, pa bi se Melo tu odlično uklopio.

Top Komentari

Kluivert
Treba ga ciftapit
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi