Celticsi i Bullsi spavaju u istom hotelu

Obje ekipe igraju u New Yorku

Celticsi i Bullsi spavaju u istom hotelu

Počelo je doigravanje u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu. Poraze u prvim susretima doživjeli su svi gosti. 

Chicago Bullsi i Boston Celticsi poraženi su od dvije ekipe iz New Yorka. Knicksi su slavili nad ekipom Doca Riversa rezultatom 85:78, dok su Netsi bili bolji od Bullsa rezultatom 106:89. 

 

Obje ekipe odigrat će u naredna dva dana druge utakmice u New Yorku, a obje ekipe smještene su u istom hotelu. Trener Chicago Bullsa Tom Thibodeau našalio se na pitanje novinara da prokomentariše ovu zanimljivu koincidenciju. 

 

"Ovo nije dobar hotel. Dva nezadovoljna tima koja su igrala loše i izgubila prvu utakmicu su tu. Možda bi jedan trebalo da ode," rekao je trener Bullsa. 

 

Dodajmo da je Tom Thibodeau bio asistent treneru Celticsa Docu Riversu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.