Četvorica zaraženih koronavirusom u Brooklyn Netsima

Klub objavio

Četvorica zaraženih koronavirusom u Brooklyn Netsima

E. Škorić

Brooklyn Netsi su večeras saopštili kako su četvorica njihovih igrača zaražena koronavirusom.

NBA franšiza potvrdila je kako su četvorica pokazala pozitivnost na testiranju koronavirusom, dok smo ranije saznali da Džanan Musa nije pozitivan.

Brooklyn nije želio javno objaviti imena zaraženih igrača, navodi se tek da je samo jedan pokazivao simptome, ostala trojica nisu.

Svi oni idu u samoizolaciju, a ostali članovi tima također će biti izolovani i radit će po posebnom programu i uputama stručnjaka.

Ukupno je sada sedam košarkaša u NBA ligi zaraženo koronavirusom. Ranije su to bili Rudy Gobert i Donald Mitchell iz Utah Jazza te Christian Wood iz Detroita.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi