Cibona nastavlja da živi

Navijači napokon odahnuli

Cibona nastavlja da živi

Veliki strah navijača Cibome da bi njihov kklub mogao da završi u stečaju i možda čak i nestane, ipak je okončan na sretan način.

Predsjednik Ivica Lovrić je obavijestio javnost da je ipak pronađen kompromis sa dvojicom košarkaša koji su bili riješeni da u traženju svog novca idu i do toga da blokiraju klub. U pitanju su Goran Vrbanc i Mario Filipović sa kojim je Lovrić u minut do 12 našao riješenje tako da je izbjegnuta blokada.

On je dodao da je dug spušten na 30 miliona kuna sa čak 88 i da je prijeko 40 igrača i trenera isplaćeno nakon dogovora sa njima. Cibonu čekaju kvalifikacije za Euroligu, a u kadru su samo četiri igrača iz prošle sezone i to kapetan Rozić, Vragović, Zubčić i Lalić dok je došlo čak devet novalija među kojima su Chase, Barbour, Harper, Žižić, Kovačević, Rudež, Blajić, Suton i Marčinković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti