Cibona slavila u Zadru
Najbolji pojedinci susreta: Anderson protiv Gečevskog

Košarkaški kup Hrvatske

Cibona slavila u Zadru

Prvi finalista košarkaškog kupa Hrvatske čija se završnica igra u Zadru je Cibona. Cibosi su danas savladali domaći Zadar u izvanrednom košarkaškom spektaklu, pa će u finalu dočekati boljeg iz susreta Split - Zagreb.

Zagrebčani su imali i prednost u većem dijelu susreta, ali Zadrani im niti u jednom trenutk nisu dopustili da se značajnije odlijepe. Poluvrijeme je završeno sa 46:47, a zadnju prednost domaći su imali pred sami kraj susreta kada je Rančić pogodio slobodno bacanje za 72:71. U samoj završnici Cibosi prave seriju od 0:10 i raspršuju nade domaće publije. Konačan rezultat glasio je 75:83.

Najbolji pojedinac susreta bio je igrač Cibone, Anderson sa 25 poena. Zadar je predvodio Todor Gečevski sa 17, a Stipčević je dodao 15.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.