Čitava NBA liga želi Paula Georgea

Sjajni košarkaš na izlaznim vratima Indiane

Čitava NBA liga želi Paula Georgea

Indiana Pacersima ne nedostaje ponuda za njihovog najboljeg košarkaša Paula Georgea, tvrde američki mediji.

Naime, prema riječima Sama Amicoa, novinara Fox Sportsa, "Indianu je kontaktirao veliki broj, ako ne i svi klubovi NBA lige", u vezi sa mogućim trejdom Paula Georgea.

Kako se ranije pisalo u američkim medijima, George namjerava napustiti Indianu 2018. godine kada postaje slobodan igrač, ali se čini da su u ovom klubu ipak odlučili profitirati, pa razmatraju nekoliko ponuda za mogući trejd i prije isteka Georgeovog ugovora.

I dalje se špekuliše da su Los Angeles Lakersi najrealnija opcija za nastavak Georgeove karijere, međutim sada je jasno da su Lakersi dobili mnogobrojnu konkurenciju.

S obzirom na to da je Paul George, četverostruki All-Star, jedan od najboljih košarkaša lige, njegov potencijalni trejd bi zasigurno dosta promijenio odnose snaga u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi