Clippersi donijeli odluku o Teodosiću
(Foto: EPA)

Ništa od otkaza

Clippersi donijeli odluku o Teodosiću

M. Šljivak

Los Angeles Clippersi donijeli su odluku o srpskom košarkašu Milošu Teodosiću.

Iako se u proteklom periodu govorilo da će 31-godišnji playmaker napustiti NBA ligu i potpisati ugovor sa Fenerbahčeom, to se na kraju neće desiti.

Clippersi imaju pravo da do 14. jula otpuste srpskog košarkaša uz naknadu od 2,1 miliona dolara. S obzirom na to da to očigledno neće učiniti, Teodosić će naredne sezone zaraditi 6,3 miliona dolara.

Srbin je u prvoj sezoni u najjačoj ligi svijeta odigrao 45 utakmica i imao je zaista solidne brojke od 9,5 poena i 4,6 asistencija po meču.

Povrede su ga međutim mučile tokom kompletne sezone i vjerovatno ćemo Miloša tek naredne godine gledati u pravom izdanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi