Connecticut nezaustavljiv, još jedna odlična partija Jonquel Jones

WNBA

Connecticut nezaustavljiv, još jedna odlična partija Jonquel Jones

H. Zilić

Ekipa Connecticut Sun nastavila je sjajnu seriju u WNBA ligi.

Sinoć su ostvarile 21. trijumf u 28 odigranih kola, a ovoga puta oružje je položila ekipa Dallas Wingsa.

Konačan rezultat glasio je 56:83 za Connecticut.

U pobjedničkoj ekipi odličnu partiju opet je pružila bh. reprezentativka Jonquel Jones koja je meče okončala sa 11 poena, sedam skokova, pet asistencija i tri blokade. Na terenu je provela 26 minuta.

Brionna Jones sa 18 poena i deset skokova bila je prvo ime u dresu Connecticuta, dok je u timu Dallasa Marina Mabrey meč završila sa 16 ubačenih poena.

Ekipa Connecticuta je jedan od glavnih favorita za naslov u WNBA ligi što i pokazuju partijama u regularnom dijelu prvenstva.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Naša BH " MAMBA". Jonquel Jones hvala za svaku tekmu koju si odigrala za moju jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu i nadam se na ćeš i nastaviti.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi