Crvena zvezda ostala bez Owensa

Zvezda izgubila bitnog igrača

Crvena zvezda ostala bez Owensa

Crvena zvezda je ostala bez jednog od svojih glavnih igrača prošle sezone, Andre Owensa, koji je postao novi igrač turskog Turk Telekoma. Ambiciozni sastav iz Ankare, koji pravi ekipu koja će biti u stanju skinuti Efes i Fener s vrha lige dovođenjem Owensa pojačao je svoju vanjsku liniju.

Amerikanac koji ima i bugarsko državljanstvo, što mu je i bila velika prednost, jer u Turskoj će biti tretiran kao domaći igrač, trebao bi u timu iz Ankare provesti narednu sezonu, a postoji mogućnost, da ukoliko čelni ljudi kluba budu zadovoljni njegovim igrama produže suradnju na još jednu godinu. 

Ipak, beogradski klub sada ostaje u velikim problemima. Mjesec dana prije početka priprema za novu sezonu NLB lige, klub sa Malog Kalemegdana još uvijek ne zna ko će ih voditi s klupe naredne sezone, a o pojačanjima još niko i ne razmišlja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti