Čudo zvano Luka Dončić: Možda mu ne bismo ni vjerovali da nije snimka

Čudo zvano Luka Dončić: Možda mu ne bismo ni vjerovali da nije snimka

Edmir Škorić

Sve je manje-više rečeno kada je u pitanju Luka Dončić. Dvadesetogodišnji slovenski košarkaš igra sve bolje i bolje kako vrijeme odmiče.

Na krilima Dončića Dallas Mavericksi izgledaju nezaustavljivo i zaista dobro, a to su dokazali i neku noć prov Houston Rocketsa, no očekuje se dobar meč i u noći sa utorka na srijedu kada će Mavsi ugostit Los Angeles Clipperse.

Nema sumnje da će Luka ponovo biti jako motivisan, a na treningu je izuzetno raspoložen. Ubacio je sedam uzastopnih šuteva za tri poena iz ćoška, a ko zna koliko još kada se prestalo sa snimanjem.

Ukoliko bude ovako raspoložen i večeras, nema sumnje da ponovo ide na 30+ poena i da će oboriti nove rekorde.

Top Komentari

Benjamingst
Ovoliko ni Amerikanci nepisu, ni Slonevci ali nasi svaki dan po 10 clanaka o nekim strancima. A Musa sto igra o njemu 1 ili 2 I toje to zato je u BiH sport na niskim granama. Sad trebate o CZ I Dimamo ZG
1 8
amadeus21
Apsolutno je zaslužio da se o njemu piše. Kad se može svakodnevno pisati o Messiju, Mbappeu, Van Dijku, Ronaldu, zašto onda ne bi moglo i o Dončiću?? Dečko će za par godina bit najbolji košarkaš na svijetu i zaslužuje da puni rubrike svih medija!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti