Curry: Ja sam kriv za sve

Predvodnik Warriorsa iskren

Curry: Ja sam kriv za sve

Ekipa Golden Statea je u trećoj finalnoj utakmici NBA lige sinoć doživjela težak poraz od Clevelanda rezultatom 120:90.

Ovaj meč bio je izuzetno važan za Cavse, koji su uspjeli doći do prve pobjede u finalnoj seriji i smanjiti ukupni rezultat na 2:1.

Jedan od onih košarkaša Golden Statea koji sinoć nisu bili na svom nivou je Stephen Curry, predvodnik tima od kojeg se uvijek najviše očekuje.

MVP regularnog dijela NBA sezone je u izjavi nakon završetka utakmice poručio kako je razočaran svojim izdanjem i preuzeo na sebe svu krivicu zbog ovog teškog poraza.

"Nažalost, ja sam kriv za sve. Nisam uspio ništa da uradim kako bi moj tim pobijedio i razočaran sam zbog toga. Moram igrati sto puta bolje", samokritičan je bio najbolji košarkaš Golden Statea, koji je potom dodao:

"Moramo zaboraviti ovo što se desilo i okrenuti novi list. Trebamo shvatiti da smo i dalje u dobroj poziciji da osvojimo titulu. Sljedeći meč je izuzetno važan, jer će izdanje u toj utakmici oslikati srce i dušu našeg tima. To je težak i veliki izazov i moramo ga prihvatiti".

Steph Curry je u porazu od Clevelanda imao skroman učinak od 19 poena i tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi