Curry nakon nevjerovatnog poraza protiv Clippersa: Otpali su nam točkovi...
Najbolji košarkaš Golden State Warriorsa bio je brutalno iskren nakon šokantnog poraza

Najbolji košarkaš NBA šampiona ostao je bez teksta

Curry nakon nevjerovatnog poraza protiv Clippersa: Otpali su nam točkovi...

E. Dindić

Stephen Curry  počeo je ovogodišnji play-off na najbolji mogući način. U prvoj utakmici postavio je rekord NBA po broju postignutih trojki u doigravanju. 

U šokantnom susretu Warriorsi su uspjeli da prokockaju 31 poen prednosti i izgube u drugom duelu serije koja se sada seli u Los Angeles.

"Teško je pobjeđivati u play-off susretima, bez obzira ko vam je protivnik, bez obzira na sve aspekte iz regularnog dijela sezone. Imali smo 31 poen prednosti, a onda su nam otpali točkovi. Znam da možemo da se vratimo ali biće izuzetno teško", rekao je Curry te nastavio:

"Pokazali smo da možemo da igramo na visokom nivou, ali to moramo da radimo  tokom čitave utakmice. Svi smo poslije susreta bili van sebe, što je jako dobro jer vidi se da nam je stalo. Moramo se dići", rekao je Curry.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi