Sa Lakersima osvojio NBA prsten, a od naredne sezone ga gledamo u Euroligi

Daniels stiže u Evropu

Sa Lakersima osvojio NBA prsten, a od naredne sezone ga gledamo u Euroligi

H. Zilić

Košarkaš sa velikim NBA iskustvom, Troy Daniels od naredne sezone će igrati u Euroligi.

Pomenuti košarkaš je potpisao ugovor sa Olimpijom iz Milana na godinu dana.

Igra na poziciji beka ima 29 godina, a interesantno da je sa LA Lakersima osvojio i šampionski NBA prsten.

Pored Lakersa, u NBA je nastupao još za Houston, Minnestou, Charlotte, Memphis, Phoenix i Denver i to sve u periodu od 2014. do 2020. godine.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Završio je koledž William Fleming u Vriginiij, a 2013. izabran je na NBA draftu.

Italijanski klub ne krije želju da napadne krov Evrope naredne sezone, a transfer Danielsa dovoljno potvrđuje njihove ambicije.

Top Komentari

dinass
Razlika je u parama i sto prosjek iz NBA dominira u euroligi
1 0
realno_govoreci
Nema se vise sta cuditi sto NBA igrace dolaze igrati u Evropi.Kosarka u Evropi je napredovala strahovito i jedina razlika je u fizickoj spremi pojedinih i naravno novac prije svega.Jedan Luka Doncic iz Evrope u NBA i kakvu dominaciju odmah pokazuje.A i sistem NBA igre se mnogo izmjenio,vise se sut za 3 poena forsira,odbrane slabije itd
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi