Danilo Anđušić u Igokei
Nakon Olivera Lafayettea Igokea je potpisala još jedno veliko pojačanje. Riječ je o Danilu Anđušiću bivšem košarkašu Partizana i Unicsa.

Nakon Olivera Lafayettea

Danilo Anđušić u Igokei

U viceprvaku Bosne i Hercegovine promet na relaciji odlaska i dolaska igrača i dalje radi neumorno. Nakon današnje objave o dovođenju Olivera Lafayettea klub iz Aleksandrovca saopćio je i potpis Danila Anđušića.

Danilo Anđušić odlični je bek šuter koji je ponikao u Hemofarmu, a kasnije kroz karijeru nastupao za Mega Vizuru, Virtus Bolognu, Partizan, Valladolid, Bilbao, Anwil, te ruske Parmu Basket i Unics Kazan koji je ujedno bio njegov posljednji klub prije potpisa za Igokeu.

Anđušić je 2013 godine nastupio na EP u reprezentaciji Srbije koje se igralo u Sloveniji, a u prethodnoj sezoni u maloj minutaži za Unics imao je skromne brojke od 3,5 koša u Eurocupu i 2,2 poena u prosjeku u VTB ligi.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Ti si Dodik, ljakse iz Laktša...
9 1
criticos
Igokea? Filijala propalih srbijanskih košarkaša, skupo plaćenih novcem građana iz budžeta RS, da bi se zadovoljila predsjednikovi sitni porivi i seoske ambicije.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi