D'Antoni napustio Lakerse, Messina mogući nasljednik

Promjene u redovima LA Lakersa

D'Antoni napustio Lakerse, Messina mogući nasljednik

Mike D'Antoni više nije trener Los Angeles Lakersa saopštio je danas klub iz Losa Angelesa.

Naravno sada je lista trenera koji bi se mogli naći na klupi Jezeraša zaista velika, a među imenima koja se spominju je i ono Ettorea Messine. Legenda Eurolige već je imala priliku raditi u Lakersima, prije povratka u CSKA Moskvu. Messina je u sezoni 2011/2012. bio pomoćnik Mike Browna. 

Međutim Messina nije jedini čije se ime dovodi u vezu sa LA Lakersima. Na listi je i Lionel Hollins bivši NBA trener, kao i Steve Kerr. Iz Lakersa je stigla obavijest da vremenski rok nije postavljen, ali da će u potragu za trenerom krenuti odmah.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.