Dar-mar Luke Dončića za četiri minute
Slovenski košarkaš sjajnim partijama već uveliko oduševljava američku javnost koja je tek sada svjesna o kakvom košarkašu je riječ.

Još jedna sjajna partija

Dar-mar Luke Dončića za četiri minute

Slovenski košarkaš i drugi pick na ovogodišnjem NBA draftu Luka Dončić odigrao je sinoć još jednu sjajnu partiju u dresu svojih Dallas Mavericksa. 

Dončić je u porazu svog tima (111:104) ubacio 21 poen uz devet skokova, a posebno je impresivan bio na samom otvaranju susreta.

On je u periodu od druge do šeste minute bio vrlo raspoložen pa je ubacio čak 10 poena, a prvu dionicu je okončao sa ukupno 12.

Pogledajte neke od njegovih najboljih poteza ui tim trenucima:

Top Komentari

addi
bravo majstore
16 1
karlhajncbrazzzo
Zašto Musine poene niste stavili?
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi