Daryl Morey GM Rocketsa: Harden je bolji strijelac od Michaela Jordana
GM Rocketsa dao je više nego hrabru izjavu

Više nego hrabra izjava generalnog managera Houston Rocketsa

Daryl Morey GM Rocketsa: Harden je bolji strijelac od Michaela Jordana

Tokom intervjua za podcast Rocketsa, GM momčadi iz Texasa Daryl Morey dao je više nego smjelu izjavu u kojoj je Hardena nazvao "boljim strijelcem nego je to bio Michael Jordan".

"Činjenično je stanje da je James Harden bolji strijelac nego je to Michael Jordan ikada bio" - otpočeo je Morley izjavu koju mnogi neće dočekati s odobravanjem.

"Kada date Hardenu loptu već znate da će se dogoditi nešto, najvjerojatnije koš ili faul. Nemoguće ga je zaustaviti. Kada otpočne utakmica jedna od stvari o kojoj se razmišlja je koliko će James zabiti. To je jedan od načina na koji se mjeri napadačka igra i gledano s te strane James Harden je broj 1 u povijesti NBA lige" - dovršio je Morley svoju kontroverznu izjavu. 

Harden je inače u posljednje dvije sezone prvi strijelac najjače košarkaške lige na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi