12

Komentari (12)

amex
Žalosno.. ovo je samo dokaz da je sve prolazno!
zevs
izgleda da mu se ne isplati pomagat
kukuruz
Zapad da prestane izdržavati komplet crnu rasu, crnci bi nestali, kao i sva druga bića u historiji koji su izumrli jer se nisu znali snaći.
DadiG
Koliko gluposti u jednoj rečenici. Kod nas haman svaka mahala ima svog lokalnog pjanu koji ovako budaleše. Jesu li crnci?
kukuruz
@DadiG Ti dudlaš crncima k***c pa ti je zato krivo. I dijete vidi šta je Afrika i šta su i kakvi su crnci, pa ti plačip**ko plači. U Haitiju jedu glinu jer ne znaju napraviti mrežu za ribolov, u Ugandi jedu komarce jer ne znaju uzgajati životinje kako treba, i u svim tim državama ubijaju bijelce i krive imbecile poput tebe za svoje stanje. I ti si još šugaviji i gori i gluplji od njih, eto ti, pošto tražiš jedan bijeli izuzetak, imaš ga u sebi.
Zulfikar
Bas si klip kukuruza hahaha.
E.Car
@kukuruz neka ti sve znaš!!!! Kada bi znao koliko ne znaš, znao bi da ne znaš i ne bi se pravio da znaš. A ti misliš da sve znaš a ne znaš i zato je tebi teško priznati da zapravo ništa ne znaš i kriješ se iza maske da znaš.
sargan74
Koje si ti ****o od čovjeka…
kukuruz
@sargan74 Ok simps, ok kukavice. Samo vi ližite vaše crnce omiljene, samo vi njih ližite i klanjajte se njima, i kad pljačkaju i ubijaju nevin narod ljutite se i plačite što ih neko ne voli. Jer ste vi tipovi da vam svako nakanta i mater i ženu i sestru i kćer, i to vam nebi smetalo, a ovo vam smeta.
sargan74
Ako ja imam kolege na poslu koji su crnci i koji su super radnici i veoma socijalni za razliku od tebe to ne znaci da bi ja zelio da ja ili neko od moje familije stupa u seksualne odnose sa njima.ja mislim drug moj da je prije tebi neki crnac tvoju sestru ili zenu trpao pa ih ti tako mrzis.
sargan74
Ne boj se nikoga drug moj ,strah stvara mrznju
kukuruz
@sargan74 Ne mora se mojima desiti Srebrenica da bi mrzio počinitelje. To samo vi imate takvu futavu logiku. A crnci vrše po jednu Srebrenicu svake godine u svakoj državi, ove godine već 1 500 upucanih civila u Chicagu samo, i to sve crnci uradili. Genocide Watch je proglasio genocidno stanje u Zimbabveu protiv bijelaca, i vi se ovdje nešto kezite. Kome to može biti svejedno, pa vi se trebate stidjeti što vam je svejedno ubijanje, klanje i silovanje samo zato što to vaši omiljeni, dragi crnci to rade. Zdrav, dobronamjeran čovjek će reći istinu, a ne braniti ih i praviti se glup. Najveće rate ubistava, silovanja i pljačke imaju države gdje ima crnaca najviše. Zato kažem tebi crnac može mater jahati, i ti ćeš ga braniti i voliti, kao što ih sad braniš iako su genocidaški narod. Kad su se desila ubistva Zemira Begića, Harisa Gogića, Mahira Smajića vi ste šutili, vjerovatno i masturbirali jer volite crnčuge toliko. To je bolest, to što vi i zapad prakticirate je jedna bolest, i tome se treba stati u kraj, tamam da ste svi takvi beskičmenjaci, ja neću biti, i tu se završava rasprava.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.