5

Komentari (5)

ja_doso_nako
Treba ****o nazad za OKC vratiti, tamo mu nije bilo malo 14-15 mil posezoni a malo mu u Lakersima 21. Nezahvalan i to je to, treba ga se rijesiti.
Rigel
Malo vala, kakav je majstor. Hahahahha... ma nabit ****o nogom u guzicu pohlepnu
Faze_dumpling
Nije pohlepan...To je sasvim normalno...Zašto nebi čekao kraj sezone da mu istekne ugovor, čeka free agency i vidi dali će dobiti koju bolju ponudu, a ako ne dobije onda može komotno prihvati ponudu od Lakersa ili nekog drugog kluba za koji možda želi igrati, a nude slične uvjete kao i Lakersi
Rigel
Sve to stoji, ali ovo je ipak samo Denis Schroder. Igraš za Lakerse, živiš u LA i boriš se za titulu. Može on možda dobiti milion ili dva više po sezoni i igrati za Minesotu i play off gledati na TV-u. Ljudi mu ponudili 21,1 milion $ po sezoni u naredne 4 godine... Daj ba, pa nije K. Irving.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.