Desi Washington pred potpisom za mostarski Student

Bivši playmaker Igokee

Desi Washington pred potpisom za mostarski Student

Američki playmaker Desi Washington će se nakon kraćeg prošlosezonskog boravka u Igokei najvjerojatnije vratiti u Bosnu i Hercegovinu. Ovaj put će njegova destinacija biti Mostar i to SKK Student koji će se opet takmičiti u Premijer ligi BiH.

Washington je nakon odlaska iz Igokee otišao u beogradski Dynamic u kojem je završio prošlu sezonu. Ovaj bivši student ne toliko poznatog Saint Peter's sveučilišta 2015 nije izabran za draft na koji se prijavio, a godinu potom je završio u Saudijskoj Arabiji u klubu Ohud.

Washington će popuniti mjesto nastalo odlaskom Dejana Markovića iz kluba, a na bekovskim pozicijama, tj.playmakerskim trener Studenta Ahmet Pašalić moći će računati na dva mlada košarkaša Ivana Kuzmana i Mirzu Manjgu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi