Doc Rivers ostaje trener Celticsa

Doc Rivers ostaje trener Celticsa

M. Šljivak

Generalni menadžer Boston Celticsa Danny Ainge potvrdio je danas kako će ekipu i u narednoj sezoni sa klupe predvoditi Doc Rivers.

Celticsi iza sebe imaju relativno dobru sezonu u kojoj su stigli do sedmog mjesta u Istočnoj konferenciji, ali su eliminisani od New York Knicka u šestoj utakmici prvog kruga doigravanja. Ipak, Celticsi su odlučili da ne mijenjaju Riversa, koji je tim vodio do naslova prvaka 2008. godine.

"Imamo trenera kojeg svi vole vidjeti na našoj klupi", kratko je komentarisao Ainge, te je na taj način potvrdio ostanak Riversa.

Sada se Ainge okreće pregovorima sa dvije glavne zvijezda tima Paulom Pierceom i Kevinom Garnettom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti