Dok je LeBron ležao na podu, Nurkić je napravio gestikulaciju o kojoj bruji internet

King i Juka u centru pažnje

Dok je LeBron ležao na podu, Nurkić je napravio gestikulaciju o kojoj bruji internet

Košarkaši Los Angeles Lakersa pobijedili su rano jutros po našem vremenu Portland Trail Blazerse, a mnogima je 'za oko zapao' jedan detalj pred kraj meča u kojem su akteri bili LeBron James i Jusuf Nurkić.

Tačnije rečeno, u centru pažnje je bio prije svega bio bh. košarkaš koji je napravio zanimljivu reakciju u trenutku kada je LeBron ležao na podu i žalio se na povredu.

Nurkić je tada protrljao oči i otprilike gestikulisao da LeBron plače kao beba i žali se. To nije prošlo nezapaženo ni na društvenim mrežama pa se nakon utakmice može vidjeti dosta statusa i klipova o tome na Twitteru.

Pogledajte i sami o čemu se zapravo radi:

Top Komentari

Peđa
Seljačina!
30 53
hanson
Lik vam zabio 44 poena i popisao se na vas, a tebe juka ocigledno jos boli kad te zakucao u kos prosle sezone zajedno sa loptom..
32 44

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti