Video: A. Berbić

Košarkaš OKK Spars

Đokić: Vjerujem da možemo slaviti u Mostaru

Pred košarkašima Sparsa sutra je odlučujuća treća utakmica polufinalne serije protiv Zrinjskog. 

Iako su Mostarci u psihološkoj prednosti, u taboru Sparsa vjeruju da mogu slaviti u gradu na Neretvi i izboriti finale sa Igokeom. 

"Između nas i Zrinjskog nema nepoznanica. Spremni smo i motivisani da odigramo dobru utakmicu, a hoće li to biti dovoljno za finale ili ne, vidjet ćemo. Zrinjski je favorit, međutim nemamo šta da izgubimo u Mostaru i vjerujem da možemo na kraju biti ti koji će slaviti", kazao je košarkaš Sparsa Dejan Đokić, pa se kratko osvrnuo na prošli meč.

"Nismo odigrali savršenu utakmicu, ali nema razloga da sad tugujemo. Da nam je neko prije play-offa ponudio 1:1 u seriji, sigurno ne bismo odbili. Sada, eto, imamo taj rezultat i vidjet ćemo gdje smo."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica između Zrinjskog i Sparsa igra se u srijedu  s početkom u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi