10

Komentari (10)

Americki crnci su toliko uhvatila furseta pa se bezobrazno ponasaju na javnim mjestima i u saobracaju, stopirao bih vise to klecanje pred pocetak fudbalski utakmica u Evropi, da li iko kleci pred pocetak fudbalski utakmica u Evropi i u ostalo svijetu kad su u pitanju Muslimani Ujguri u Kini ili Palestinci u izraelu, koji trpe torturu. Africki crnci koji zive u Americi kud i kamo su kulturniji u odnosu na ove Americke crnce. Koga najvise ima u zatvorima u Americi, to su naravno crnci, ko se najvise bavi kriminalom opet crnci, ko najvise guli welfare to su opet crnci.
Bosnian King
Ja jesi budala
DadiG
Kretenu jedan fašistički
@Bosnian King i @DadiG dvije budale iz BH koj, ne znaju dalje od nosa, mogi moji jarani i oni koji me licno znaju ne bi se slozili s vama, apsolutna vecina Bosanaca koji zive u Americi stat ce na moju stranu, zalosno je da jedno misljenje imaju Bosanci iz Amerike a drugo mislenje imaju Bosanci koji zive u BiH.
DeeNoo
Kakve veze ima kakvo misljenje Bosanci u Americi imaju? ili ja i ti? Kazes da ima najvise crnaca u zatvorima a nepitas se zasto? Kad si zadnji put vidio da je policija ubila nenaoruzanog bijelca na ulici zato sto je mozda imao drogu u autu ili nesto tako? To sto oni kleknu pred utakmicu mi nimalo nesmeta a pojma nema sto ikome smeta. Pitaj se bil ti smetalo kad bi bjelci kleknuli il je samo sto su crnci pa su ”uhvatili furseta”. Da ih je ko poslusao kad su klecali mozda sada nebi bilo protesta po svakom vecem americkom gradu. Jbg, nismo mozda ni mi bas ti koji trebamo nesto drugima da sudimo. Da smo ista bolji nebi se po Balkanu ubijali.
dinass
Najvise mrznje siri sam Tramp
DeeNoo
Napravio sam nalog samo da ti odgovorim. Covjek je otvorio skolu za djecu iz njegovog kraja i placa fakultet svima sto sto produ sa ok ocjenama
DadiG
Ne kontaju to naši kreteni sa fašističkim indicijama. Sa dva zuba i razreda srednje palamuti
Edin Merlin
Upravu je Donald,čim nekog gangstera sa ulice policija likvidira ovaj se javi na twiteru. A kad treba pomoći nekom crncu nema ga nigdje.
DadiG
Ili se objesi, upucaj, nakljukaj se tabletama, nešto ali samo da tvoj idiotluk ode sa ovog dunjaluka
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti