Dončić mislio da mu navijač dobacuje na slovenskom jeziku, a onda je shvatio da je to Kobe Bryant

Bio je baš iznenađen

Dončić mislio da mu navijač dobacuje na slovenskom jeziku, a onda je shvatio da je to Kobe Bryant

Endin Čaušević

Dallas Mavericksi sinoć su poraženi u gostima protiv LA Lakersa sa 109:95.

Košarkaši Dallasa nisu odigrali baš meč za pamćenje i jednostavno nisu uspjeli da pronađu svoj ritam. Lakersi su to iskoristili i lakše od očekivanog došli do pobjede.

No, veoma zanimljiva scena desila se tokom treće četvrtine, a u centru pažnje bili su Luka Dončić i Kobe Bryant.

Dok je Dončić izvodio aut čuo je da mu neko nešto dobacuje, a kada se okrenuo iznenadio se kada je shvatio da je to Kobe Bryant. No, nakon meča on je sve iznenadio izjavom da mu je Kobe dobacivao na slovenskom jeziku.

"Pričao je na slovenskom jeziku. Bio sam u fazonu 'Ko to priča na mom jeziku?'. Okrenuo sam se i vidio Kobea i bio sam baš iznenađen", rekao je Dončić nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije