Dončić počeo ismijavati NBA zvijezde, Paul George nije znao je li pošao ili je došao

Sjajna finta Slovenca

Dončić počeo ismijavati NBA zvijezde, Paul George nije znao je li pošao ili je došao

E. Čaušević

Luka Dončić sinoć je postao prvi rookie u posljednjih 30 godina koji je postigao 20+ poena u prethodnih 20 utakmica prije kraja godine.

Dallas Mavericksi sinoć su pred svojim navijačima slavili protiv Oklahome City Thundera sa 105:103, a Dončić je sa 25 poena predvodio svoj tim do nove pobjede. Slovenac jednostavno igra u životnoj formi i oduševljava košarkašku javnost na svakom koraku.

Paul George bio je zadužen za čuvanje Dončića, no to mu nije baš najbolje išlo. Čak je u jednom napadu Dončić poslao slavog košarkaša na parket nakon što ga je izbacio iz ravnoteže sjajnom fintom, a zatim je poentirao.

Top Komentari

Honduras
A zatim je penetrirao...
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi