13

Komentari (13)

Toniche
Obicni trash talk.. Šta je Jordan govorio protivnicima ovo je kompliment kada usporediš sa Jordanovim rijecima..
roki-rokic
Ali Jordan ne moze biti svako. JORDAN JE JEDAN
Toniche
Ali ne može se pljuvati i napadati covjeka koji radi isto što i 30% drugih igraca..
Babajaga
Prvo ne razume sport o kojem piše,nego još gramatiku i pravopis.. Žalosno tko se dns ima diplomu
E.Car
Boga ti šta si ovo napisao?
Edin Merlin
Ovom kockoglavom janezu je sreća što se u NBA ne igra odbrana kao nekad,jer bi mu prosjek bio 3 poena… Futavo škembe misli da je igrač…!
dedizator
Ne misli on, vidi svijet. Dokazao se u EU, a i u Nba u debitantskoj sezoni. Gdje još treba, da bi čarobnjak bio zadovoljan, u svemiru?
DadiG
Kako se to odbrana nekada igrala a kako sada? Nikada se na odbranu nije više toliko polagalo racuna kao sada.
hake
Mlaćo.... hahahha pa ti u skladu sa svojim prezimenom, mlatiš praznu slamu sa ovakvim člancima
Zulfikar
Ja kontao I naslovu u najmanju ruku da je hraknuo protivnika a ono obicni trash talk…
bk123
kako glup naslov,ovi novinari ne da se nisu bavili sportom aktivno smio bih čak reći i rekrativno jer čim pišu ovakve gluposti, ko nešto loše Dončić uradio...jer da su igak zaigrali neki sport znali bi šta je on uradio
hake
Nije nužno ili ti ga potrebno da sportski novinar bude prije svog posla i sportista, ali barem mora razumiti sport o kojem piše. Ovi na ss.ba su daleko od toga, više su za kurira, klixa i tih trash talk stranica. Vede nemaju... izvaljuju se samo ili im je striktno naređeno tako da ganjaju bait click.
bk123
Hake slažem se s tobom u komentaru nije nužno da bude da bude sportaš al moro je barem imati želju da se proba u sportu...isto da čitam o astronomiji a iskreno me zaboli neka stvar za te teme...moraš imati ono nešto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.