Dončić "skautirao" zvijezde pored terena, a pažnju mu je ukrala Cardi B

Zna se ko mu je bio favorit

Dončić "skautirao" zvijezde pored terena, a pažnju mu je ukrala Cardi B

E. Čaušević

U Chicagu je sinoć odigrana All Star utakmica na kojoj je tim LeBrona Jamesa pobijedio ekipu Giannisa Antetokounmpa sa 157:155.

Na All Star utakmici zaigrao je i slovenski košarkaš Luka Dončić koji je ubacio osam poena. Dončić igra sezonu iz snova i bio je jedan od košarkaša koji je dobio najviše glasova za učešće na All Star vikendu.

Nakon utakmice Dončić je bio veoma raspoložen za izjave i priznao je da je tokom meča većinom gledao sjedišta pored parketa i ko od zvijezda je došao na All Star utakmicu.

Dončić je "skautirao" zvijezde pored terena, a posebnu pažnju posvetio je američkom hip-hop zvijezdi Cardi B.

"Bilo je mnogo poznatih ličnosti pored terena i gledao sam ko sve sjedi tu. Najdraža zvijezda koju sam vidio pored terena? Definitivno Cardi B", poručio je Dončić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije