Luka Dončić tužio majku, ona se oglasila i otkrila da dobija prijeteće poruke

Sve zbog brenda "Luka Dončić 7"

Luka Dončić tužio majku, ona se oglasila i otkrila da dobija prijeteće poruke

Esmer Oštraković

Porodica Dončić nalazi se u problemima, a sve to dok Luka Dončić nastupa za svoju reprezentaciju na Evropskom prvenstvu.

Naime, Luka Dončić podnio je tužbu Kancelariji za patente u SAD (USPTO), te je zatražio da se poništi postojeća registracija brenda.

Radi se o brendu "Luka Dončić 7", koji je u vlasništvu njegove majke, a Dončić više ne želi da to bude tako.

Dončić je prije nekoliko godina dao saglasnost majci da registruje njegovo ime i prezime kao zaštitni znak, ali je prošle godine tražio da se ta saglasnost poništi.

Razlog je taj što on želi da registruje svoj brend "Luka Dončić", ali to nije moguće jer trenutno postoji brend "Luka Dončić 7".

Pomenuti brend koji nije pod njegovom kontrolom Dončićeva majka ne želi da otkaže, te je Dončić tužio svoju majku.

Nakon svega se oglasila i ona, majka Luke Donlića, Mirjam Poterbin.

"Sve to dolazi od ljudi koji okružuju Luku posljednje dvije godine. Oni žele potpunu kontrolu nad njegovom karijerom. Luka trenutno mora biti fokusiran na važne utakmice koje su pred njim, te ne želim da javno govorim o tim stvarima. Od njegovog rođenja važno mi je jedino da Luka bude sretan i da slijedi svoje snove. A to je normalno za jednu majku", rekla je Poterbin, te je dodala:

"Prijetnje ljui koji žele iskoristiti mog sina neće me oštetit. Uvijek ću biti iza svog sina i nikada ga neću napustiti", završila je Mirjam Poterbin, majka Luke Dončića.

Ostaje da vidimo kakva će presuda biti, te šta će se oko cijele situacije dešavati u narednom periodu.

Top Komentari

Amcho1
Cuj tuzio majku.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi