Dončić tweetom izazvao dosta pažnje: Dirk i ja idemo na takmičenje u zakucavanju

Šala ili?

Dončić tweetom izazvao dosta pažnje: Dirk i ja idemo na takmičenje u zakucavanju

Fantastični slovenski košarkaš Luka Dončić izazvao je dosta pažnje na Twitteru nakon posljednje objave. 

Vjerovatno najbolji rookie ove sezone i kandidat za startnu petorku u All Star meču odlučio se vjerovatno malo našaliti sa pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži.

On je objavio da su se Dirk Nowitzki i on prijavili na takmičenje u zakucavanju koje se tradicionalno održava tokom All Star vikenda.

"Nowitzki i ja smo odlučili da ćemo se prijaviti za takmičenje u zakucavanju! Pazite se ljudi", napisao je Luka uz smajli koji aludira na to da je u pitanju šala.

Naravno, mnogi su odmah zatrpali komentarima ovaj tweet, a većina korisnika Twittera smatra da njih dvojica tu nemaju šta tražiti što je vjerovatno i istina.

Dirk Nowitzki dobio poziv na All Star

Inače, rukovodstvo NBA lige poslalo je poziv legendarnom Dirku da učestvuje u brzom šutiranju trojki.

Ukoliko Nijemac prihvati poziv, bit će mu to šesti put da učestvuje na ovom takmičenju, a 2006. godine je pobijedio.

Inače, on je na All Star meču u dosadašnjem dijelu karijere učestvovao čak 13 puta.

Ovogodišnji All Star vikend bit će održan u Charlottu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi