Halid Bešlić nakon Ibrahimovića "pjevao" i kod Luke Dončića

Veselo u svlačionici Dallasa

Halid Bešlić nakon Ibrahimovića "pjevao" i kod Luke Dončića

E. Čaušević

Košarkaši Dallas Mavericksa poraženi su sinoć u gostima protiv Milwaukee Bucksa sa 116:106.

Dallas ove sezone briljira i ima već 26 poraza uz 20 pobjeda. Od Mavericksa sinoć su bili bolji Bucksi koji su su slavili s deset poena razlike. Još jednu sjajnu partiju odigrao je Luka Dončić koji je meč završio s triple-double učinkom.

Dončić je postigao 18 poena i dodao 11 skokova i deset asistencija. Posebno zabavno bilo je u svlačionici Dallasa pred utakmicu, a u centru pažnje našao se upravo Dončić.

Slovenac je na Instagram storyju objavio video koji je mnoge oduševio. On je snimao svog saigrača kako pleše uz muziku, te napisao "Ovako izgleda kada te pogodi pjesma Halida Bešlića".

Naravno, Halidova pjesma nije bila na repertoaru, no očito je da je bh. legenda itekako popularna među sportistima s ovih prostora. Nakon "Beograđanke" i Zlatana Ibrahimovića sada je na red došao Luka Dončić.

Top Komentari

Chepich
Kako bolan mislis briljira uz 26 poraza i 20 pobjeda hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi